Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)7.8g2.7kcal0.3g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.4g11kcal0.3g1.9g0.1g0.5g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl2g6.9kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.2g3.5kcal0g0.9g0g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g90kcal3.2g17.4g0.6g1.8g
Valittu annoskoko21g45kcal1.6g8.7g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna11g23kcal0.8g4.4g0.2g0.5g
Arvot/100g100g212kcal7.5g40.8g1.4g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271