Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g4.7g0.3kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g3.1g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g1.2g0.9kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g25kcal1.4g3.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko21g13kcal0.7g1.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.4g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g59kcal3.3g7.5g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198