Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g7.8g30kcal0.5g2.3g2.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g112kcal4.6g5.2g8.2g0.2g
Valittu annoskoko21g56kcal2.3g2.6g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g28kcal1.2g1.3g2.1g0.1g
Arvot/100g100g261kcal10.7g12.1g19.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295