Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton10g11kcal2.2g0g0.2g0g
Pekoni atria4.9g17kcal0.7g0g1.5g0g
Sieni rouskut, suolattu 3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1g3.2kcal0g0g0.3g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni2.4g3.2kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g70kcal6g0.2g4.6g0.2g
Valittu annoskoko21g35kcal3g0.1g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal1.5g0.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g164kcal14g0.5g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489