Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g8.3g17kcal1.7g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen6.2g19kcal0.5g3.4g0.3g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio2.1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g87kcal4.6g7.6g3.8g0g
Valittu annoskoko21g44kcal2.3g3.8g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g22kcal1.2g1.9g1g0g
Arvot/100g100g204kcal10.7g17.8g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946