Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell8.2g9kcal1.9g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0kcal0g0g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g54kcal4.4g1g3.6g0.4g
Valittu annoskoko21g27kcal2.2g0.5g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal1.1g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g126kcal10.3g2.3g8.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211