Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Voi ingman0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g8.1g27kcal1g5.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g96kcal3g16.8g1.6g1.6g
Valittu annoskoko22g48kcal1.5g8.4g0.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna11g24kcal0.8g4.2g0.4g0.4g
Arvot/100g100g222kcal7g39.1g3.7g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565