Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu7.3g22kcal0.3g0.3g2.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.5g3.5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Katkarapu 2.9g2kcal0.4g0g0g0g
Sieni-sipulihakkelus 3.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g1.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g58kcal2g1.6g4.8g0.2g
Valittu annoskoko22g29kcal1g0.8g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal0.5g0.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g135kcal4.7g3.7g11.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636