Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 12g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Atria sika-nauta jauheliha 23%5.9g16kcal1g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g60kcal2.2g1.6g4.8g0.4g
Valittu annoskoko22g30kcal1.1g0.8g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal0.6g0.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g140kcal5.1g3.7g11.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650