Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g9g2.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska Eldorado4.6g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g1.8g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g33kcal3.4g1.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko22g16kcal1.7g0.8g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.9g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g76kcal7.9g3.7g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763