Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 5.9g3.2kcal0.1g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.3g5.3kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g1.2g4.2kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g61kcal3.2g2.6g4.2g0.2g
Valittu annoskoko22g30kcal1.6g1.3g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal0.8g0.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g141kcal7.4g6g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675