Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.9g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]2g6.4kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g35kcal2.2g1.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko22g18kcal1.1g0.8g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.6g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g82kcal5.1g3.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758