Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 6.2g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Maitorahka (Pirkka)6.2g4.1kcal0.7g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g2.5g7.7kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g74kcal4.6g9g1.6g0.4g
Valittu annoskoko21g37kcal2.3g4.5g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal1.2g2.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g172kcal10.7g21g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206