KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g5g20kcal4g0.3g0.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1.8g5.7kcal0.2g1.1g0g0.1g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g1.7g9kcal0.4g0.3g0.8g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.1g3.5kcal0.3g0.1g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 3.6g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Hiiva, 50g0.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g103kcal11g3.6g5g1g
Valittu annoskoko22g52kcal5.5g1.8g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal2.8g0.9g1.3g0.3g
Arvot/100g100g239kcal25.5g8.3g11.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533