Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 8.7g3.9kcal0g0.6g0.1g0.3g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 6.3g5.4kcal0.2g0.3g0.4g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g1.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g48kcal1.4g6.4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko21g24kcal0.7g3.2g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.4g1.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g112kcal3.3g15g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807