Gluteenittomat riisipiirakat

Keitä riisipuuro jo edellisenä iltana jotta se ehtii jäähtyä.

Kun alat leipoa piirakoita, lisää puuroon 1 kananmuna.

KUORI
Mittaa kylmä vesi astiaan (2dl).

Lisää veteen psyllium (1tl) ja merisuola (1tl).

Anna psylliumin pehmetä hetki.

Lisää sitten tattarijauhot (200g n. 3dl).

Leivo kiinteäksi palloksi.

Nyt kuoritaikina on valmis leivottavaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Hanska1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, rainbow1.8g6.4kcal0.1g1.4g0g0g
Maito,kevyt (valio) 100g15g6.9kcal0.5g0.7g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tattarijauho hieno (Keskisenmylly), annos 75g2g5.8kcal0.1g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g40kcal1.6g6.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko22g20kcal0.8g3.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.4g1.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g93kcal3.7g15.3g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380157