Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)9g12kcal1.8g0.3g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytkerma6.3g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g48kcal4g1.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko22g24kcal2g0.9g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal1g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g111kcal9.3g4.2g6.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787