Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka3.7g5.1kcal0.8g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Rice Dream, riisimaito5.6g2.6kcal0g0.5g0.1g0g
Täysjyväriisi. Risella.2.1g7.2kcal0.1g1.5g0.1g0.1g
Parsakaali, tuore, 257g2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Punajuuri keitetty, annos 100g2.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g1.9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g45kcal2.6g5.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko22g23kcal1.3g2.9g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.7g1.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g106kcal6g13.5g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557