Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g16g17kcal3.6g0g0.3g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g1.3g5kcal0.4g0g0.4g0g
Korppujauho 1.4g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g95kcal8.2g2.2g6g0.2g
Valittu annoskoko22g48kcal4.1g1.1g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g24kcal2.1g0.6g1.5g0.1g
Arvot/100g100g221kcal19g5.1g13.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480