Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.9g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)3.9g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g2.5g8.6kcal0.6g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g36kcal1.4g4.8g1g1g
Valittu annoskoko22g18kcal0.7g2.4g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.4g1.2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g83kcal3.3g11.2g2.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959