Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 10g4.2kcal0g0.6g0.1g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g6.8g27kcal0g6.7g0g0g
Suklaa tumma 4.1g21kcal0.2g2.2g1.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g104kcal0.4g19g2.8g1g
Valittu annoskoko22g52kcal0.2g9.5g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal0.1g4.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g243kcal0.9g44.2g6.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914