Kesäkurpitsalasagne

Leikkaa kesäkurpitsat ohuisi pitkiksi viipaleiksi.

Levitä ne leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa ja anna itkettyä hetki.

Kuutio tomaatit, lisää mukaan reilusti basilikaa ja murskaa vaikka kauhalla astiassa.

Valmista juustokastike.

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki, älä anna palaa.

Lisää maitoa hyvin vispilöiden.

Kun kastike on sakeaa, ota se pois liedeltä ja lisää juustoraasteesta puolet, suolaa ja ripaus muskottipähkinää.

Kuivaa kesäkurpitsaviipaleet talouspaperilla.

Lado lasagnevuokaan vuorotellen lasagnelevyjä, kesäkurpitsaa, tomaatti-basilikaseosta, parmesanjuustoa ja juustokastiketta.

Aloita kastikkeella ja lopeta siten, että päällimmäiseksi tulee kesäkurpitsaa ja juustokastiketta.

Laita loput juustoraasteesta päällimmäiseksi.

Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Kaizu27
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g1.4g4.7kcal0.2g0.9g0g0.1g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 4.6g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.4g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Parmesaani raaste, Somerfield0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g31kcal1.8g3.4g0.8g0.6g
Valittu annoskoko22g16kcal0.9g1.7g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.5g0.9g0.2g0.2g
Arvot/100g100g72kcal4.1g7.8g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80107