Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Kanaliemi rainbow 1 L10g5.2kcal0.4g0.1g0.4g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2.1g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemi rainbow 1 L1.8g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g23kcal1.2g0.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko22g12kcal0.6g0.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2.8g1.8g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161563