Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g21kcal1g1.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko22g10kcal0.5g0.9g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.2g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529