Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 7.8g1.4kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g28kcal0.6g1.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko22g14kcal0.3g0.8g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.2g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1.4g3.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525