Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl7.5g26kcal0.2g0.2g2.6g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g3.8g23kcal0.3g0.7g2g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.5g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton3.8g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g159kcal2.2g2.4g15.2g1g
Valittu annoskoko22g79kcal1.1g1.2g7.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g40kcal0.6g0.6g3.8g0.3g
Arvot/100g100g366kcal5.1g5.5g35g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336943