Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g6.6g6.2kcal0g1.5g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g7.8g10kcal1.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g43kcal3.4g3.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko22g22kcal1.7g1.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.9g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g100kcal7.9g8.3g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451