Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g40kcal3.3g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.1g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.6g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g91kcal7.2g2g6.2g0.4g
Valittu annoskoko22g46kcal3.6g1g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g23kcal1.8g0.5g1.6g0.1g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.6g14.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347