Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali, keitetty, suolaton 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.3g8.8kcal1g0g0.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g22kcal2g0.4g1g0.4g
Valittu annoskoko22g11kcal1g0.2g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.5g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g50kcal4.6g0.9g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974