Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 7.1g14kcal0.9g0g1.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK7.7g12kcal1.6g0g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)1.4g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g65kcal6g0.6g16.8g0.2g
Valittu annoskoko22g33kcal3g0.3g8.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1.5g0.2g4.2g0.1g
Arvot/100g100g151kcal13.8g1.4g38.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832