Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.3g23kcal0g0g2.6g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g3.3g16kcal0.1g2g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g151kcal2.2g17.4g8g0.4g
Valittu annoskoko22g76kcal1.1g8.7g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g38kcal0.6g4.4g2g0.1g
Arvot/100g100g350kcal5.1g40.3g18.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594