Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g10g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Ketsuppi, meira0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g47kcal4g2.8g2g0g
Valittu annoskoko22g23kcal2g1.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal1g0.7g0.5g0g
Arvot/100g100g108kcal9.3g6.5g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365