Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.7kcal1g0g0.5g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato3.9g14kcal0.5g2.9g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio2g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g1.3g4.1kcal0.2g0.7g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l6.5g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g86kcal5.2g8.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko22g43kcal2.6g4.2g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g22kcal1.3g2.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g200kcal12g19.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264