Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 2.9g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2g0.4kcal0g0g0g0g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)1g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g19kcal0.4g1.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko22g9kcal0.2g0.9g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g43kcal0.9g4.1g1.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704