Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta9g14kcal1.9g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, meira0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%3.1g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g34kcal3.8g0.4g1.8g0g
Valittu annoskoko22g17kcal1.9g0.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal1g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g78kcal8.7g0.9g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160