Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 3.1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 5.2g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Salaatti, jäävuori tuore2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 4.8g5kcal1.1g0g0.1g0g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g3.7g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g31kcal2.8g3.6g0.4g0.8g
Valittu annoskoko22g16kcal1.4g1.8g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.7g0.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g72kcal6.5g8.3g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98211