Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka5.3g13kcal0.6g0.8g0.8g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g4.2g6kcal0.5g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Etikkapunajuuri 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Ranskankerma, Milbona3.5g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g92kcal2.6g2.8g7.6g0g
Valittu annoskoko22g46kcal1.3g1.4g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna11g23kcal0.7g0.7g1.9g0g
Arvot/100g100g210kcal6g6.4g17.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388