Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g24kcal2.7g0g1.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g8.5kcal0g0g1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]4.1g14kcal0.5g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g94kcal6.4g0.2g7.8g0.2g
Valittu annoskoko22g47kcal3.2g0.1g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g24kcal1.6g0.1g2g0.1g
Arvot/100g100g217kcal14.7g0.5g18g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119