Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki13g11kcal1.9g0.3g0.2g0g
Kauralese 1.1g4kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.6g3.7kcal0.1g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g57kcal6g1.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko22g28kcal3g0.8g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal1.5g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g131kcal13.8g3.7g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396