Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g5.7g16kcal0.1g4.3g0g0.4g
Saksanpähkinä 13g86kcal1.9g0.4g8.3g2g
Kookoshiutale 2.2g15kcal0.2g0.1g1.4g0.4g
Hunaja 1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g241kcal4.4g11.4g19.4g5.6g
Valittu annoskoko22g120kcal2.2g5.7g9.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna11g60kcal1.1g2.9g4.9g1.4g
Arvot/100g100g552kcal10.1g26.1g44.5g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742