Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)2.1g7.5kcal0.3g1.5g0g0.1g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 8.3g12kcal1.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g4.7g13kcal0.4g2.2g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g81kcal4.6g7.6g3.4g0.6g
Valittu annoskoko22g41kcal2.3g3.8g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal1.2g1.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g188kcal10.6g17.5g7.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657