Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g4.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g4.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pirkka kermajuusto 17%0.7g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)2.7g1.9kcal0.3g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g46kcal5g1.2g2g0.2g
Valittu annoskoko22g23kcal2.5g0.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal1.3g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g106kcal11.5g2.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936