Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 1.8g5.2kcal0.2g0.9g0g0.2g
Puolukka 2.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g13kcal0.4g2.4g0g0.6g
Valittu annoskoko22g7kcal0.2g1.2g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Arvot/100g100g30kcal0.9g5.5g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315