Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.8g5.1kcal0.1g1g0g0.1g
Tomaatti 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g0.9g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g3.4g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa4.5g5.8kcal0.8g0.1g0.2g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g35kcal2.2g3g1.4g0.2g
Valittu annoskoko22g17kcal1.1g1.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.6g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g79kcal5g6.9g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634