Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, Kevyt13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g80kcal2g10.2g3.4g0.2g
Valittu annoskoko22g40kcal1g5.1g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal0.5g2.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g184kcal4.6g23.3g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859