Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.8g10kcal0.3g2g0.1g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.9g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 0.4g1.6kcal0g0g0.2g0g
Korppujauho 0.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g98kcal4g12.8g3.4g0.8g
Valittu annoskoko22g49kcal2g6.4g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal1g3.2g0.9g0.2g
Arvot/100g100g225kcal9.2g29.4g7.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256