Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki14g7.7kcal1.2g0.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.5g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g51kcal4g5g1.6g0.2g
Valittu annoskoko22g25kcal2g2.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal1g1.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g115kcal9.1g11.4g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747