Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)5.5g7.5kcal0.4g0.3g0.5g0g
Ruisjauho Pirkka11g33kcal1.1g6.7g0.2g1.6g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g85kcal3.4g14g1.6g3.2g
Valittu annoskoko22g42kcal1.7g7g0.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna11g21kcal0.9g3.5g0.4g0.8g
Arvot/100g100g194kcal7.8g32g3.7g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432