Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka7.3g12kcal1.5g0g0.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g3.6g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g1.8g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Tomaattimurska 9g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g43kcal4g1.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko22g22kcal2g0.7g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal1g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g99kcal9.2g3.2g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570