Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)2.6g6.1kcal0.3g0g0.5g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 3.3g5.3kcal0.9g0g0.2g0g
Lihapullat saarioinen1.1g2.6kcal0.2g0.1g0.2g0g
Hapankaali 5.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pekoni, paistettu 1.1g5.6kcal0.2g0g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g46kcal3.6g1.2g3g0.6g
Valittu annoskoko22g23kcal1.8g0.6g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.9g0.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g106kcal8.2g2.7g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351